AKTUELNO

Iskoristio je roditelje kako bi najpre došao do devojčice.

Jeziv dokumentarac "Oteta pred očima javnosti" ("Abducted In Plain Sight") prati priču Amerikanke Džen Broberg koju je kad je imala 12 godina oteo i silovao pedofil Robert “B” Berčtold.

Robert se sprijateljio sa njenim roditeljima, Bobom i Meri En, preko mormonske crkve, pa ih je nagovorio da mu dopuste da odvede njihovu ćerku, i to dva puta. Roditeljima je manipulisao tako što je sa oboje imao seksualne afere, ali odvojeno. Džen je uverio da mora da ima dete sa njim kako bi "spasili svet od vanzemaljaca".

To je samo početak jedne od najbizarnijih i najjezivijih priča ikad prikazanih u dokumentarcima o pravim zločinima. Ubrzo se u celoj priči pojavljuju i CIA, vanzemaljska otmica, lažni psihijatar, kao i vrlo bizarna scena sa automobilom.

Berčtold koji se ubio 2005. godine, odslužio je samo 45 dana u zatvoru za prvu otmicu, a Džen je godinu dana nakon njegove smrti objavila knjigu o strahotama koje je sa njim doživela.

Koliko je dokumentarac jeziv najbolje pokazuju reakcije gledalaca na društvenim mrežama, prenosi Index.hr.

"Svaki put kad pomislim da ne može postati gore - postane", "Ovo je jedna od najluđih stvari koje sam videla u životu, a da ne kažem koliko je uznemirujuće", "Nemam reči za ovo", "Ovo je jedan od dokumentaraca koji su me najviše razbesneli", "Ovo je najluđa stvar koju sam ikad gledala. Besna sam, nemam reči", samo su neki od komentara.

#Pedofil

'