AKTUELNO

Devojčica je ležala u krevetu sa dezodoransom u rukama i bez znakova života. Englesku već godinu dana potresa tragična priča o devojčici koja je je udahnula dezodorans i umrla.

Njena majka Džona Levendon zatražila je novu policijsku istragu. Džordžija Njuman (11) je preminula 15. maja 2107. godine u hraniteljskoh porodici.

Majka nesrećne devojčice smatra da nisu rasvetljene sve okolnosti smrti i od policije u Saseksu očekuje da ponovo pokrene istragu.

Devojčica je pronađena mrtva u svom krevetu oko osam sati ujutru, a u rukama je držala dezodorans.

Devojčica je ležala u krevetu sa dezodoransom u rukama i bez znakova života.

Englesku već mesecima potresa tragična priča o devojčici koja je je udahnula dezodorans i umrla. Njena majka Džona Levendon zatražila je novu policijsku istragu. Džordžija Njuman (11) je preminula 15. maja 2107. godine u hraniteljskoj porodici.

Istragom je utvrđeno da je uzrok smrti bio zastoj rada srca usled udisanja dezodoransa.

Džordžijina majka tvrdi da policijska istraga nije bila temeljna i da su mnoga pitanja ostala bez odgovora, te da postoje brojne sumnje:

- Policija je istraživala kao da je pala sa bicikla

- Ne smatram da je istraga odgovorila na sva pitanja oko njene smrti

- Ovo je moja ćerka o kojoj govorimo. Bila je mila i srećna devojčica

- Još uvek ne znamo šta se zaista dogodilo pre nego što je umrla

- Ima mnogo pitanja na koja nema odgovora

- Okolnosti su bile veoma neobične.

- Nešto nije u redu - borit ću se za odgovore dok ne saznam istinu

Tokom istrage saslušani su članovi hraniteljske porodice u kojoj je devojčica živela, kao i njena učiteljica. Oni su tvrdili da je devojčica pravilno koristila dezodorans. Saslušano je ukupno pet osoba, ali niko nije uhapšen ili optužen.

U policiji tvrde da su sproveli detaljnu istragu i da nije bilo dokaza koji bi ukazivali na sumnjive okolnosti ili učešće treće strane, iako je je njena soba prvobitno tretirana kao potencijalno mesto zločina.

Sumnju budi i podatak da policija u 2017. godini za dve ženske osobe utvrdila da su umrle prirodnom smrću, da bi se nakon ponovne istrage pokazalo da je zločin izvršio dvostruki ubica Robert Trig.

#Majka

#Smrt

#ćerka

'