AKTUELNO

Pored toga, u Beloj kući će boraviti i predsednikov dugogodišnji telohranitelj.

U kabinetu novoizabranog predsednika SAD Donalda Trampa u Beloj kući od 20. januara radiće, između ostalih članova administracije, i američka rijaliti zvezda Omaroza Manigo, koju je upravo Tramp proslavio, kao i njegov dugogodišnji telohranitelj Kit Šiler.

Si-En-En navodi da je Trampov tim juče popodne saopštenjem obavestio javnost da će ova uticajna 43-godišnja Afroamerikanka koja voli da je zovu samo Omaroza, bez pominjanja prezimena, biti pomoćnica predsednika SAD i direktorka komunikacija Kancelarije za javno angažovanje i međuvladine poslove Bele kuće, gde će se baviti kontaktima sa zajednicom.

Omaroza je bila direktorka Trampove predizborne kampanje među članovima afroameričke zajednice, a postala je poznata kada je u njegovom rijaliti šou programu "Ssegrt" izdržala devet nedelja kao takmičarka, pre nego što ju je "otpustio".

Si-En-En navodi da su oni ostali bliski i nakon toga, a prema podacima dostupnim na internetu Omaroza je u međuvremenu učestvovala u više od 20 rijaliti programa, uključujući i Trampovog "Poznatog šegrta" i "Ol stars" verziju ovog programa, a postoji i rijaliti šou koji nosi njeno ime.

N. Petričević

#Bela kuća

#Donald Tramp

#SAD

#starleta

'