AKTUELNO

Korti Koks vredno radi kako bi održala svoju formu i izgled!

Kortni Koks, glumica poznata po ulozi Monike u seriji "Prijatelji", prošli mesec proslavila je 60. rođendan.

Na Instagramu je objavila svoju rutinu kojom, kaže, održava odličnu figuru, ali čak je i sama priznala da nekad preteruje.

"Upravo sam proslavila rođendan... Ne sviđa mi se koji je broj bio u pitanju, ali nemam izbora," započela je ovim rečima video snimljen u teretani. Kortni je poručila da morate da date sve od sebe, a rutina vežbanja koju je predstavila svojim pratiteljima je uključivala vežbe ruku, čučnjeve, zgibove, vežbe grudi, trbušnjaka i kardio trening.

Foto: Instagram.com/courteneycoxofficial

Na snimku se vidi kako izlazi iz zamrzivača

Kortni je nosila crni sportski grudnjak i helanke u istoj boji koje su isticale njenu vitku figuru. Iako je set njenih vežbi poprilično uobičajen, pred kraj videa stvari su se promenile. Glumica je svoj crni komplet odeće za vežbanje zamenila malenim bikinijem i snimila se kako izlazi iz zamrzivača.

Ranije se snimila kako ulazi u ledenu kupku

"Šta, je li ovo krioterapija?" našalila se poznata glumica. Inače, krioterapija ili terapija hladnoćom uključuje upotrebu niskih temperatura u medicinskom lečenju i hvaljena je zbog svojih dobrobiti u smanjenju upale i podsticanju oporavka. Iako javnosti nije poznata informacija da li Kortni ovo radi svakoga dana, i ranije je objavila video u kojem pokušava da uđe u ledenu kupku.

Kortni je ranije za "Glamour" rekla da je mislila da će mrzeti taj velnes trend, ali da je naučila da ga voli tokom godina.

"Osećam se odlično satima nakon ulaska u zamrzivač," objasnila je pa dodala: "Koliko god se plašite ulaska, znajte da ćete se kasnije osećati vrlo dobro."

Takođe je istakla da voli dopaminski udar koji doživi prilikom ulaska u zamrzivač.

Autor: A. N.