AKTUELNO

Američka glumica i jedna od najpoželjnijih žena na planeti, Pamela Anderson, očarala je svoje obožavatelje svojim mladalačkim izgledom i licem bez šminke. Na fotografiji je pozirala u svojoj kući na obali okeana, a sliku je objavila na profilu na Instagramu.

56-godišnja Pamela Anderson koja je nedavno otkrila da je u potpunosti odbacila šminku i da je to za nju baš oslobađajući osećaj, na fotografiji takođe pozira čistog lica, dok njena prirodna lepota dolazi do izražaja.

"Uglavnom sam kod kuće — sa svojim životinjama, na okeanu obasjanom svetlošću. Čitam, pišem i sanjam...", napisala je Pamela uz fotografiju.

"Hvala što si sam pokazala ovu lepotu", "To se zove živeti život", "Tako si predivna", "Jednostavno lepotica, divim se ovoj ženi", "Hvala ti što izgledaš kao jedna od nas","Drago mi je da si pronašla svoj mir", "Blistaš! Posebna je čarolija u kući ispunjenoj s ljubavi i u društvu životinja", "Uživaj samo", "I dalje si jako seksi", "Oduzimaš nam dah", "Kraljica", "Najseksi plavuša na svetu", komentirali su njeni pratioci.

Autor: N. Ž.