AKTUELNO

Nakon što se sama pojavila na gala večeri, Megan Markl (42) potvrdila je nešto o čemu se već duže vreme šuškalo. Na svečanost je stigla bez supruga, princa Harija (39), a bila je prema navodima stranih medija, dobro raspoložena.

Markl je priznala da su sva šuškanja oko njenog povratka u šou biznis istinita.

- Da, tačno je, vraćam se u svet šou biznisa i jedva čekam da progovorim o svemu što spremam - rekla je, kako piše Variety.

Foto: Printscreen YouTube

- Ponosna sam na ono što je u pripremi i na čemu radimo. Mom suprugu se takođe sviđa. Stvarno je zabavno - pojasnila je vojvotkinja.

Usput je prokomentarisala i kako ne zna zašto je serija ‘Face‘, u kojoj je imala jednu od glavnih uloga, u vrlo kratkom vremenu ponovo postala tako izuzetno popularna.

- Bilo je super raditi to. Imali smo sjajnu glumačku postavu i ekipu, bilo nam je vrlo zabavno. Glumila sam u sedam sezona, dakle prilično dugo. Teško je pronaći seriju u kojoj možete gledati toliko epizoda ovih dana, tako da bi to moglo imati neke veze s tim. Ali dobre serije su večne - zaključila je Megan koja je dodala kako ceni što žene u šou biznisu podržavaju jedna drugu.

Foto: Tanjug AP/Hannah Mckay

- Ova industrija je tako posebna i zaista vidite koliko žena koristi platformu koju imaju i kanaliziraju je zauvek. I što više podržavamo jedne druge, to jača naš rad i zajednicu. Jednostavno sam oduševljena što sam se vratila u nju - priznala je Megan.

Na žurku je stigla u elegantnoj haljini bež boje sa potpisom Proenze Schouler, a nosila je i crnu torbicu istog luskuznog brenda i crne salonke s visokom petom s potpisom brenda Aquazzura.

Autor: N. Ž.