AKTUELNO

Nije mu svejedno!

Američki glumac Met Leblank oglasio se danas povodom nedavne smrti njegovog kolege iz serije "Prijatelji" Metjua Perija, poručivši da mu je bila čast da Perija zove svojim prijateljem.

- Metju, teška srca se opraštam. Vreme koje smo proveli zajedno je među mojim omiljenim trenucima u životu. Bila mi je čast da delim binu sa tobom i da te zovem svojim prijateljem - napisao je Leblank na Instagramu.

Poručio je Periju da ga nikada neće zaboraviti i da će se uvek smejati kada pomisli na njega.

- Nikada te neću zaboraviti. Nikada. Raširi krila i poleti, brate moj. Konačno si slobodan. Puno ljubavi. I pretpostavljam da zadržavaš 20 dolara koje mi duguješ - naveo je Leblank.

Metju Peri je preminuo 28. oktobra u 55. godini. Pronađen je mrtav u svom domu u Los Anđelesu, a uzrok smrti i dalje je nepoznat. Početkom novembra je sahranjen na Forest loun groblju u blizini Los Anđelesa, na kojem počivaju mnoge filmske zvezde, a koje se nalazi u blizini Varner Bros studija , gde su snimani "Prijatelji". Pored porodice i najbližih prijatelja, sahrani su prisustvovale i Metjuove kolege iz "Prijatelja" Dženifer Aniston, Liza Kudrou, Kortni Koks, Dejvid Švimer i Met Leblank.

Autor: N. Ž.