AKTUELNO

Istetovirala se samo zbog njega!

Rijaliti zvezda Kim Kardašijan (43) devet meseci je izlazila sa komičarem Pitom Dejvidsonom (29), koji je ljubio brojne holivudske lepotice. Kim je u novoj epizodi emisije 'Kardašijani' pokazala da sa unutrašnje strane usana ima tetovažu koja je povezuje upravo sa Pitom.Iako je svojevremeno rekla da 'niko ne stavlja etiketu na Bentlija' kada su je pitali zašto nema tetovaže, Kim je posrnula u oktobru 2021. godine, nakon što je vodila emisiju 'Saturday Night Live'.

Otišla je da se tetovira u ranim jutarnjim časovima, nakon što su je prijatelji nagovorili, a upravo to veče se prvi puta poljubila sa Pitom i to u spomenutoj emisiji. Odlučila se za mali simbol beskonačnosti.

- Često zaboravim da je imam. Nekada kad perem zube shvatim i pomislim, šta mi je to crno u ustima - rekla je Kim.

Takođe je ispričala da su njena sestra Kloi (39) i još nekoliko prijatelja takođe uradili tetovaže te večeri, ali nije otkrila da li je reč o istim tetovažama.Za Kim je to prva te, barem koliko je poznato, jedina tetovaža. Za Pita to nije slučaj. Naime, komičar ima brojne tetovaže, a nekoliko njih je posvetio Kim tokom njihove kratke veze. Istetovirao je njeno ime na grudima, inicijale njene dece i rečenicu 'moja devojka je advokatica'.

Autor: Pink.rs