AKTUELNO

Da li Čarls III i princ Hari razgovaraju nakon svih skandala, pitaju se mnogi, a izvor je za Daily mail otkrio poražavajuće detalje. Ključnu ulogu između oca i sina igra kraljica Kamila.

Britanski monarh je indirektno upozoravao sina, u medijima, da ne prekorači ovu granicu, ali to se nije desilo.

Odnos Megan Markl i princa Harija i njegove porodice je više nego na klimavim nogama nakon Megzita pre tri godine. Situaciju su pokvarili njihov intervju u emisiji Opre Vinfri, pa njegovi memoari "Spare" koji su u prodaji od januara ove godine.

Princ Hari je u maju prisustvovao krunisanju svog oca i kraljice Kamile u Londonu, ali se odmah nakon ceremonije uputio nazad u Ameriku, kod Megan Markl i njihove dece Lilibet Dajane i Arčija Harisona. Britanska kraljevska porodica nije javno obeležila njegov 39. rođendan ove godine. Insajder je rekao da Hari nije dobilo bilo kakve lepe reči od princa Vilijama ili kralja Čarlsa pre ili nakon krunisanja.

Foto: Tanjug AP/Alastair Grant

"Komunikacija između kralja i princa Harija je i dalje prilično loša. Ne razgovaraju mnogo, ako uopšte i razgovaraju", ispričao je izvor za The Telegraph.

Zna se da je kralj Čarls važi za radoholičara, koji radije komunicira (razgovorom) telefonom ili imejlom nego preko SMS poruka ili WhatsApp. Ali daleko od toga da to može da bude razlog zašto ne priča sa sinom.

Izvor je dodao joj jedan razlog- razočaranje kralja zbog načina na koji je Hari opisao kraljicu Kamilu u memoarima. U toj knjizi piše da je ona opasna i zlobna. Hari je poručio i da su njegov otac i njegova supruga krivi za određene priče o njemu i Vilijamu: "Imam složena osećanja jer sam dobio maćehu koja me je nedavno žrtvovala na svom PR oltaru".

Foto: Tanjug AP/Jordan Pettitt/PA Wire

Nedavno je nezvanični portparol Megan Markl i princa Harija Omid Skobi rekao da je Viijam željan moći, a Čarls nepopularan.

Omid Skobi je u opisu svoje knjige Endgame na Amazonu itakao da se radi o intenzivnoj istrazi o trenutnom stanju britanske monarhije, da je Kamila spremna na opasne mere da bi sačuvala svoj imižd, a da je Hari bio prisiljen da počne novi život nakon što ga je porodica izdala".

Ne zna se da li su Hari ili Megan učestvovali u pisanju knjige, ali se pomenuti autor hvali da ih je intervjuisao, piše Daily mail.

Autor: Pink.rs