AKTUELNO

Glumicu (58) je u vozilu Hitne pomoći držao za ruku njen kolega.

Slavna glumica Bruk Šilds otkrila je da je nedavno doživela napad zbog čega je hitno prebačena u bolnicu. Zvezda "Pretty Baby" priprema se za svoj prvu samostalni šouu u čuvenom The Carlyle kada se srušila. U nemiloj situaciji pomogao joj je čuveni kolega. Sve detalje iznela je u intervjuu za "Glamour".

- Pila sam toliko vode, a nisam znala da imam nizak nivo natrijuma. Čekala sam Uber. Sišla sam niz stepenice i očigledno izgledala čudno jer su me ljudi koji su bili sa mnom pitali: "Da li si dobro? - rekla je Bruks Šilds kojoj se stanje pogoršalo nakon što je stigla u čuveni L'Artusi u Njujorku.

Nastavila je:

- Ulazim, prilaze mi dve žene, ja ih ne poznajem, smračilo mi se pred očima. Ruke su mi pale na bok, a ja sa "išla" glavom napred. Doživela sam napad - išla mi je pena na usta, bila sam potpuno modra, pokušavala sam da progutam jezik. Naredno čega se sećam jeste da su me odveli u kola hitne pomoći. Stavili su mi masku za kiseonik.

Glumicu (58) je u vozilu Hitne pomoći držao za ruku njen kolega Bredli Kuper. Kako se čuveni glumac našao na tom mestu? Somelijer u restoranu L'Artusi pokušao je da kontaktira supruga Bruk Šilds Krisa Henčija, a onda je došao do pomoćnika koji je zamolio drugog asistenta da pozove Kupera da pomogne jer je on bio u blizini.

Foto: Instagram.com/ brookeshields

- Bilo je kao da sam ušetala sa Isusom - našalila se kasnije glumica o neobičnoj situaciji i velikoj pomoći Bredlija Kupera. Lekari su joj prvo rekli da su sumnjali da je doživela moždani udar.

Bruk Šilds završila je na odeljenju intenzivne nege. Doživela je veliki epi napad koji uzrokuje gubitak svesti i jake kontrakcije mišića.Lekar joj je objasnio da je problem nastao jer je duževreme pila previše vode ne znajući da ima nizak nivo natrijuma.

- Preplavila sam svoj sistem - slikovito je opisala. Glumica je zapravo sa jedne strane smanjila unos soli, i pila isuviše velike količine vode jer se osećala dehidrirano. A istovremeno je radila intezivnije nego ikada pre. Oporavila se i nastavila sa svojom predstavom.

Intervju sa Bruk Šilds objavljen je u okviru specijalnog izdanja Glamour’s 2023 Women of the Year.

Autor: Pink.rs