AKTUELNO

Krajem prošle godine izašla je lista "najbogatijih devojčica na svetu" i na samom vrhu se našla ćerka Viktorije i Dejvida Bekam, Harper.

U julu ove godine digla se velika prašina kada je ženska naslednica Bekamovih napunila 12 godina. Skupoceni pokloni, čipkasta haljina i kao i "Prada" žurka samo su neke od stvari koje su bile deo glamurozne proslave. Vidno je da slavni mama i tata ne štede ni cent na njihovu mezimicu.

Sada je osvanula vest da se Bekamovi nisu zaustavili samo na tome. Oni su ćerki poklonili nesvakidašnju i skupocenu stvar povodom njenog dvanaestog rođendana. U pitanju je ni manje, ni više nego kućica na drvetu čija cena iznosi 115.000 evra.

Kuća je sagrađena na stubovima hrasta i i to nakon dobijanja dozvole za gradnju na porodičnom imanju u Engleskoj, vrednim 13 miliona evra. Kuća na drvetu je dimenzija 4,5 metara x 4,5 metara dužine i širine, a visoka je 4,275 metara i pokriva površinu od 15,6 kvadratnih metara.

Osude ljudi na društvenim mrežama su vidne i mnogi smatraju da slavni roditelji ne znaju za granicu, neki su i zgroženi. Da li je preteran poklon ili ne, svakako Bekamovi se ne libe da u svakom trenutku udovolje svojoj ćerki...

Autor: Pink.rs