AKTUELNO

Memoari pevačice Britni Spirs zaintrigirali su mnoge, a posebno su ganuli njenog bivšeg supruga Kevina Federlajna (45) i njihovu dvojicu sinova Šona Prestona (18) i Džejdena Džejmsa (17).

Upravo je memoare Spirs posvetila njima. „Momcima, koji su ljubavi mog života”, stoji u posveti.„The Woman in Me” posvećeni su njenim vezama, posebno životu sa Džastinom Timberlejkom, uključujući otkrivanje svog abortusa.

Britni je jecala na podu kupatila, a Džastin je navodno svirao gitaru kako bi pokušao time da je umiri.

Ovaj traumatični događaj bio je "uznemirujuć" za njene sinove i „težak” za čitanje – nije poznato jesu li sinovi znali za taj pobačaj pre čitanja knjige.

„Abortus je bio jedna od stvari u knjizi koje su ih najviše uznemirile”, rekao je izvor za "OK" o reakciji sinova.

„Bilo je to teško za njene sinove koji su bili u srodstvu s nerođenim detetom to da pročitaju”, nastavio je izvor. Britni ima narušen odnos sa sinovima, ali izvor tvrdi da sinovi smatraju da je ova knjiga „previše” i da odmaže u popravljanju njihovog odnosa.

Foto: Tanjug AP/ Chris Pizzello/Invision/AP

„Oni smatraju da je knjiga previše. Ako Britni želi ponovo da uspostavi vezu, smatraju da ona to radi na pogrešan način.”

Šon i Džejden žive na Havajima sa svojim ocem, koji ima strateljstvo nad njima, a preselili su se ranije ove godine uz dozvolu majke.

Kevin je takođe „šokiran” kako je prikazan u memoarima, a pevačica je rekla da ih je napisala kako bi završila to poglavlje života.

„Momci su stvarno zabrinuti za svoju mamu. Uvek su se nadali da će imati odnos s njom jednog dana, ali knjiga ih je još više udaljila i teško je videti šta se događa sada. Jako je tužno”, rekao je izvor.

Podsetimo, Kevin i Britni rastali su se 2007. godine nakon dve godine braka i njen odnos sa sinovima bio je napet godinama – veruje se da nisu imali kontakt najmanje godinu dana.Britni je priznala u memoarima da nije imala pojma 2004. godine kada je upoznala Kevina da on ima porodicu i bebu na putu.

„Kevin je imao reputaciju zločestog dečka. Ipak, dok smo se upoznavali nisam imala pojma da ima malo dete ni da je njegova bivša devojka osam meseci trudna s njegovim drugim detetom”, napisala je Britni.

Autor: M.K.