AKTUELNO

Šok obrt u ljubavnom životu slavnog glumca!

Vest da su holivudski glumac Al Paćino (83) i njegova partnerka Nur Alfala (29) raskinuli odjeknula je u medijima.Informacija dolazi samo tri meseca nakon što su dobili sina Romana, a sada je njegov predstanik za američke medije otkrio da par nije raskinuo i da su i dalje zajedno, ali ona i dalje traži puno starateljstvo nad sinom, piše "DailyMail".

Podsetimo, 83-godišnji glumac i Nur su zajedno od 2022. godine, a mnogi su se iznenadili kada je par dobio dete u junu ove godine.I sam Paćino je sumnjao u ovu informaciju, pa je putem DNK tražio da se utvrdi očinstvo.

Foto: Tanjug AP/Vianney Le Caer/Invision/AP

Magazin "The Blast" imao je uvid u dokumentaciju, a navodno je Alfala sudu rekla da je spremna da Paćinu dodeli zajedničko pravno starateljstvo nad njihovim sinom. To bi značilo da bi glumac imao pravo da odlučuje o dečakovom obrazovanju, lečenju, veri i drugim stvarima.Ona je sudu predala i dokument u kojem Paćino priznaje očinstvo.

Njegova bivša 54 godine mlađa devojka u sudskim dokumentima je navela i da traži da glumac plati troškove njenog advokata ili bilo koje druge troškove vezane za slučaj. Konkretan iznos tražene alimentacije nije naveden.Inače, glumac sa bivšom partnerkom Beverli Di Anđelo ima 22-godišnje bliznakinje Antonu i Oliviju, a ćerku Džuli Mari (33) sa bivšom devojkom, glumačkim trenerom Janom Tarantom.

Autor: Pink.rs