AKTUELNO

Glumica je s kolegom Džastinom Longom bila od 2008. do 2010. godine, a očito je ostavio utisak i te kako dobrog dečka na nju.

Dru Barimor se prisetila bivšeg dečka Džastina Longa, pa javno progovorila o tome zašto se, po njenom mišljenju, tolike žene lepe za njega. Kolege glumci su izlazili tek dve godine, od 2008. do 2010, međutim ona i 12 godina kasnije posebno pamti jednu stvar.

Foto: Tanjug AP/ Amy Sussman

- U njega sam bila baš zaljubljena. Hoćeš da znaš kako uspe da ih ima toliko? - rekla je Majku Birbilji tokom podkasta „A Little Bit Extra" krajem jula.

- Postoji nekoliko razloga, ali glavni mora biti humor. On ima jedan od najoštrijih umova, komedija mu je ozbiljno jaka strana. Može da te obori s nogu koliko ćeš da se smeješ - istakla je, pa napravila još jedan osvrt na tu vezu.

Foto: Tanjug AP/Evan Agostini

- Nikad mi nije bilo jasno što nas paparaci jure. Mi nikad nismo bili nešto prezabavan par. Nikako mi to nije išlo u glavu, kao, koga briga? Mi nismo nikakvo ludilo - objasnila je.

Dru i Džastin su posle raskida ostali u dobrim odnosima. Vremenom su ostvarili i jaku prijateljsku vezu, a i fanovi su jedno drugog.

Glumica je, inače, trenutno slobodna žena, dok se on zabavlja sa Kejt Bozvort.

Autor: Pink.rs