AKTUELNO

Preboleo Kim?!

Internetom poslednjih dana kruže glasine kako je Kanje Vest preboleo Kardašijanku i da se sad viđa sa manekenkom Irinom Šajk.

Foto: Tanjug AP/Michael Wyke

Vest je na Instagramu objavila stranica koja se bavi tračevima Deuxmoi i neretko bude u pravu.

- Kanje Vest u tajnosti izlazi sa Irinom Šajk, majkom deteta Bredlija Kupera - glasila je njihova objava i dodali su kako nisu sigurni da je "sastanak" dobar opis njihovog odnosa, ali da postoji interes.

Kanje i Irina u prošlosti su sarađivali više puta. Šajk se 2010. godine pojavila u spotu za Vestovu pesmu "Power" u ulozi zlatnog anđela. Čini se da je tada ostavila utisak na repera, jer je spomenuo u tekstu svoje pesme "Christian Dior Denim Flow".

Foto: instagram.com/irinashayk

- Želim videti Irinu pored Dačen - pevao je u spomenutoj pesmi, misleći pritom na holandsku manekenku Dačen Kros (36).

Irina je 2021. godine radila reviju za Kanjeov modni brend na Nedelji mode u Parizu. Manekenka je obožavateljka Vestovog brenda,pa je prošli mesec viđena kako nosi majicu sa njegovim potpisom.

Irina i glumac Bredli Kuper (46) imaju ćerku (4), a raskinuli su 2019. godine nakon četiri godine veze. Pre njega, manekenka je bila u vezi sa fudbalskom zvezdom Kristijanom Ronaldom (36).

Izgleda kako glasine nisu nimalo uzbudile Kanjeovu bivšu suprugu. Neimenovani izvor rekao je da Kim ne pogačaju tračevi, i da ni ona ni njena porodica ne veruju glasinama.

- Čak i da je to istina, sumnjam da bi se Kim uzrujavala - tvrdi spomenuti izvor.

Foto: Tanjug AP/Evan Agostini/InvisionAP

Da podsetimo, rijaliti zvezda Kim Kardašijan (40) je u februaru podnela zahtev za razvod od repera Kanje Vesta (43). Bili su u braku sedam godina i roditelji su četvoro dece.

Autor: M.M.

#Kanje Omari Vest | Kanye Omari West