AKTUELNO

Šok!

Princ Hari i Megan Markl i dalje su tema svih svetskih medija, iako je intervju koji su dali Opri Vinfri emitovan pre nekoliko nedelja. Kako se sada navodi, Hari bi uskoro trebalo da poseti Britaniju, ali bez svoje supruge.

Foto: Tanjug AP/Joe Pugliese/Harpo Productions

Naime, Hari bi trebalo da stigne u Britaniju 1. jula ove godine, kada će zajedno sa bratom, prestolonaslednikom britanske krune princom Vilijamom, prisustvovati otkrivanju statue princeze Dajane.

Međutim, prema rečima autorke i eksperta za kraljevsku porodicu, Ane Pasternak, Megan Markl neće doputovat sa Harijem – a i ne treba, kažu, kako je javnost posle velikog intervjua „pod palicom Opre Vinfri” u većini razočarana, jer je vojvotkinja od Saseksa „i te kako udarila na monarhiju”.

Foto: Tanjug AP/Toby Melville

– Na veliku žalost, mislim da se Megan i inače neće vraćati – počela je ona za „Fox News”: - Sumnjam da hoće, da budem precizna. Mislim da će ona to izbegavati, barem za sada.

Inače, osim što se spekuliše da ne želi i da se „neće dobro provesti ukoliko se i vrati”, Megan u tom periodu i ne bi trebalo da putuje, kako je ponovo u drugom stanju i trebalo bi da se porodi na leto.

Foto: Tanjug AP/Dominic Lipinski

Autor: N.V.