AKTUELNO

Šok!

Američka pevačica i glumica Bijonse ovog meseca čak dva puta je bila meta razbojnika, koji su upali u skladište gde drži svoje skupocenosti. U tri skladišne jedinice u Los Anđelesu, koje je zakupila pevačica, dva puta je provaljivano ovog meseca, što je rezultiralo krađom predmeta vrednih preko milion dolara, navodi “TMZ”.

Foto: Tanjug AP/Chris Pizzello

Policijska uprava Los Anđelesa rekla je novinarima da su lopovi pobegli sa dragocenostima koje pretežno pripadaju dobitnici Gremija, uključujući vrlo skupe tašne, cipele i haljine. Uzeli su i dečje igračke i fotografije jednog od njenih stilista. Među stvarima je i čuvena haljina optočena dijamantima, koju je Bijonse nosila na dodeli Gremi nagrada. Do sada u ovom slučaju nije bilo hapšenja, a policija još istražuje ko je sve umešan.

Foto: Tanjug AP/Chris Pizzello

Inače Bijonse nije prva pop zvezda koja je na ovaj način pokradena. Ranije ove godine, Majli Sajrus takođe je izgubila niz ličnih predmeta zbog krađe. U januaru je provaljeno u Majlino skladište u Los Anđelesu, kada je ukradeno mnoštvo njene odeće, porodičnih fotografija i drugih sentimentalnih uspomena. Izvori za sprovođenje zakona rekli su “TMZ-u” da ne veruju da je sama Sajrusova bila posebna meta, jer su i druge jedinice u istom objektu opljačkane. Iako niko nije optužen u ovom slučaju, neke Majline stvari su u međuvremenu pronađene.

Autor: N.V.