AKTUELNO

Ovaj izlazak poslužio kao nauk.

Atraktivna Kloi Kardašijan je sa javnošću podelila zanimljive detalje iz njenih tinejdžerskih dana, a ono što je sve zaprepastilo jeste incident koji se dogodio kada je voditeljka ukrala skupoceni automobil svoje majke i vratila ga potpuno uništenog.

Foto: Instagram.com/khloekardashian

Naime, Kloi je gostovala u emisiji glumice Dru Barimor i tom prilikom otkrila da se kao mlada iskrala iz stana i otišla u izlazak luksuznim automobilom koji je bio u vlasništvu njene majke Kris Džener. Stvari su izmakle kontroli, te se zabava Kardašijanke nije završila tako što je kući vratila poluspaljenu limuzinu.

Bilo je oko 9, 10 sati uveče, mama je već spavala, namestila sam jastuke u svome krevetu tako da, u slučaju da neko dođe u moju sobu, izgleda kao da i ja spavam, uzela sam mamin auto i otišla. U jednom trenutku došao je radnik hotela i rekao da gori automobil koji je bio parkiran tik do mog. Vatra je već bila zahvatila i auto moje majke! Bila sam jako uplašena… Kad sam stigla na parking, pola vozila je već izgorelo! Nisam imala izbora, morala sam da se vratim kući – sela sam u doslovce pola automobila, guma oko prozora se topila, ali auto je, srećom, bio u voznom stanju. Njegova tamnoplava boja potpuno se promenila zbog vrućine, ma sve je izgledalo stvarno loše! Ali naučila sam svoju lekciju – nema više iskradanja i laganja! Svaki put kad bih muljala, uhvatili su me – ispričala je Kloi.

Foto: Tanjug AP/Vianney Le Caer/Invision/AP

Prema rečima Kardašijanke, suprug jedne žene je saznao da ga je ona varala, te joj je iz revolta zapalio auto koji je zahvatio i Kloinu limuzinu.

Ukoliko se pitate, zašto je njen automobil stajao „običnom” parkiralištu, evo odgovora. Kloi je tada imala 16 godina, nije zarađivala, te tako nije imala novca za plaćanje čuvanja vozila.

Foto: Instagram.com/khloekardashian

Autor: M.M.

#Kloi Kardašijan | Khloe Kardashian

#Kris Džener | Kris Jenner