AKTUELNO

Nije žalila para!

Američka glumica i producentkinja Sandra Bulok nedavno je potrošila 16,5 miliona dolara na tri nekretnine u Malibuu i na Beverli Hilsu u Kaliforniji. Naime kako mediji saznaju, jedna od nekretnina nalazi se u brdima, dok su druge dve u prvom redu do okeana. Sandra je prvo kupila luksuzni dom u prestižnom delu Malibua za 8,5 miliona dolara, gde ima stražara 24 časa dnevno i prva komšinica joj je koleginica Hale Beri. Kuća na obali se prostire na 343 m2, ima četiri spavaće sobe i četiri kupatila. Dnevna soba je otvorena, svetla i prostrana i ima fantastičan pogled na okean i plažu. Bulok je nakon toga kupila još jednu nekretninu u Malibuu za 5,3 miliona dolara takođe sa pogledom na okean, koja je samo par vrata udaljena od prve nekretnine. Druga nekretnina se prostire na 120 m2 i ima dve spavaće sobe, dnevnu sobu i dva kupatila.

Foto: Foter/ Gage Skidmore on Foter.com / CC BY-SA

Poslednje što je poznata glumica kupila jeste bungalov u planinama iznad Beverli Hilsa za 2,7 miliona dolara. Sagrađen je 1946. godine i nedavno renoviran. Prostire se na 260 m2 sa tri spavaće sobe i tri kupatila. Dnevna soba je prostrana i ima visoke plafone, a u kući se nalazi i velika biblioteka, dok u dvorištu talentovana glumica može da uživa u luksuznom bazenu sa vodopadom.

Ova dobitnica Oskara sada poseduje oko 17 nekretnina širom Sjedinjenih Američkih Država, uključujući i vilu u Teksasu koja gleda na jezero, kao i kuću u Njujorku i Nju Orleansu.

Autor: Pink.rs