AKTUELNO

Dan nakon što je odjeknula vest da je Hari našao novi posao, vojvodi od Saseksa se posrećilo.

Nakon što je princ Hari (36) pronašao posao direktora u jednom startapu iz Silicijumske doline, odnosno kopmpanije "BetterUp Inc.", koja putem svoje brzo razvijajuće platforme nudi personaliziranu psihološku pomoć i usluge "life coachinga", dobio je još jedan posao. Dan nakon što je odjeknula vest da je Hari našao novi posao, vojvodi od Saseksa se posrećilo, a kako strani mediji prenose, on je dobio posao i na Aspen institutu.

Foto: Tanjug AP/Kirsty Wigglesworth

Hari će se baviti temom lažnih vesti i dezinformacija u digitalnom svetu i biće jedan od 15 poverenika, a radi se o institutu kog finansiraju milioneri.

Inače Hari je dobio direktorsku poziciju u "BetterUp Inc", zna se da Hari neće šefovati zaposlenima niti imati direktne izveštaje, ali verovatno će provesti neko vreme u sedištu kompanije u San Francisku, kada to bude bezbedno.

Podsetimo, tabloid "The Sun" unajmio je privatnog istražitelja da uhodi Megan i njenu porodicu, još 2016. godine, kada se saznalo za njenu vezu sa Harijem.

Foto: Tanjug AP/Joe Pugliese/Harpo Productions

Istražitelj, kog su unajmili, tabloidu je dostavio kućnu adresu Megan, njen broj mobilnog, broj njenog socijalnog osiguranja, registraciju automobila, a za navedene usluge platili su mu 2.055 dolara. Pored toga, detektiv je prikupio još mnogo informacija o Megan, a njen dosije imao je 90 strana.

Autor: M.K.