AKTUELNO

Fanovi nestrpljivi!

Dokumentarni film "New York Timesa" pod nazivom "Framing Britney Spears" se bavi karijerom i medijskim tretmanom"pop princeze" Britni Spirs (39) koja se već godinama bori za promenu staratelja, a kao jedan od glavnih negativaca pojavljuje se njen otac. 

Pevačicin otac Džejmi Spirs je poslednjih 12 godina upravljao njenom imovinom usled brige oko njenog psihičkog zdravlja. U novembru 2020. godine Britni nije uspela na sudu da obori odluku o toj vrsti starateljstva, koju je njen otac delio sa advokatom Džodijem Montgomerijem.

Foto: Tanjug AP/Steve Marcus/Las Vegas Sun via AP

Paralelno sa sudskom bitkom, trajala je kampanja pokreta #OslobodimoBritni koji su predvodili njeni obožavaoci. Njen otac je branio sopstvenu ulogu, rekavši da "štiti ćerku od onih koji žele da je iskoriste i da joj naude".

Na saslušanju u Los Anđelesu održanom u četvrtak, 11. februara, Džejmi Spirs je rekao da je "izgubio želju na pravo upravljanja njenim bogatstvom" koje je prošle godine procenjeno na 60 miliona dolara.

Foto: Tanjug AP

Džejmijeva advokatica Vivijan Torin je rekla da "nije postojala namera ili želja da dva staratelja budu nejednaka i da je gospodin Spirs nameravao da prenese moć upravljanja nad Britninom imovinom na jednu firmu koja se bavi takvim pitanjima".

Novo saslušanje je zakazano za 17. mart ove godine, a fanovi se nadaju da će se "ova saga" pozitivno završiti u korist "pop princeze". 

Foto: Foter/hnkkk on Foter.com / CC BY-SA

S druge strane, kao jedan od negativaca u dokumentarnom filmu pojavljuje se i njen bivši dečko Džastin Timberlejk.

Ovo je možda prvi put u njegovoj karijeri da njegova šarm-ofanziva ne deluje. Veći deo dokumentarnog filma o Britni fokusira se na to ko je kriv za njena mentalna pitanja i starateljstvo iz kog pokušava da se izvuče... No čini se da se internet grupno fokusirao na jednog određenog negativca: toliko ljudi se loše ponelo prema Britni, ali niko joj nije učinio gore od Džastina Timberlejka - pišu fanovi.

Foto: Tanjug AP/Chris Pizzello

Autor: M.M.

#Britni Spirs