AKTUELNO

Lepota im je u krvi!

Dženifer Lopez ima sestru Lindu, koja je novinarka i producentkinja na jednom televizijskom kanalu u Americi. Slavna pevačica i glumica se devedesetih usresredila na filmsku i pevačku karijeru, a njena sestra se posvetila televizijskom novinarstvu. 

Vodila je i zabavni program, a jednom je ugostila i svoju sestru. Ostala je veoma pribrana i profesionalna i niko nije mogao da pogodi da su njih dve u rodu. Često se fotografišu zajedno i objavljuju fotografije na društvenim mrežama, a naročito vole da istaknu da su ponosne jedna na drugu. 

Njih dve veoma liče, a neki kada saznaju da su u rodu, misle da su bliznakinje. Linda se udala i 2008. godine dobila ćerku, a nedugo zatim je postala i samohrana majka.Dženifer je veoma ponosna na sestru zbog toga. Ono što je zanimljivo je i to da imaju i jednu stariju sestru, Lesli koja je bila operska pevačica.

Njihova majka Guadalupe je vaspitačica u vrtiću, a kada se pogleda njeno lice veoma je jasno od koga su lepe Lopezove nasledile lepotu i dobre gene.

Autor: M.M.

#Dženifer Lopez | Jennifer Lopez