AKTUELNO

Najpoznatija starleta na svetu Kim Kardašijan optužena je da predstavlja svoj život boljim nego što on zapravo jeste.

Naime, Kim Kardašijan objavila je Instagram priču na kojoj je prikazala sliku koju je naslikala njena sedmogodišnja ćerka Nort Vest, a zatim su je fanovi optužili da je sve lažirala. Zapitali su se kako tako mlada osoba može da naslikala tako kompleksnu sliku.- Kažeš da Nort Vest crta kao Bob Ros, a još crtam "hijeroglife" sa 25 godina? - glasio je jedan od negativnih komentara.

Foto: Instagram.com

To je poznatu starletu naljutilo, te je stala u odbranu svoje ćerke i zapitala se kako je moguće da ljudi nemaju obzira sa svojim kometarima, te da je njena ćerka talentovana i da nema potrebe da se sputavaju deca poput Nort.

Foto: Instagram.com

- Moja ćerka i njena najbolja prijateljica idu na ozbiljne časove slikanja uljem na platnu gde je njihov talenat i kreativnost ohrabrena i gajena. Nort je veoma talentovana i posvećena slikanju. Ona u tome uživa i ovo je nagrada za njen trud - dodala je Kim.

- Kao i svaka majka poželela sam da podelim uspeh svoje ćerke sa vama ali nisam očekivala da će ovo desiti. Nma potrebe da omalovažavate sjajnu decu jer su deca poznatih ili jer vi niste zadoljni sobom. Pustite decu da iskažu svoj talenat! Nort Vest je naslikala ovo i tačka! - zaključila je besno Kim.

Autor: J.Đ.

#Kim Kardašijan | Kim Kardashian