AKTUELNO

Šok!

Evan Rejčel Vud bivša verenica Merlin Mensona, tvrdi da ju je pevač navodno zlostavljao godinama i da sada želi da razotkrije ovog "opasnog čoveka".

Evan je ove optužbe iznela na društvenim mrežama nakon što su još četiri žene takođe optužile metal pevača za navodno zlostavljanje.

33-godišnja glumica, koja je pre nekoliko godina otkrila svima da je bis*ksualna, na Instagramu u ranim jutarnjim satima u ponedeljak je objavila post na kom je otkrila identitet svog navodnog zlostavljača.

- Ime mog nasilnika je Brajan Varner, takođe poznat svetu kao Merlin Menson. Počeo je da me dodiruje kad sam bila tinejdžerka i užasno me zlostavljao godinama. Ispirao mi je mozak godinama i manipulisao mnome. Živela sam u strahu od ucene i klevete - piše glumica, pa dodaje:

- Hoću da razotkrijem ovog čoveka, kako bi ga zaustavila, da ne uništi još života. Stojim uz brojne žrtve, koje više neće ćutati - pisalo je u Instagram objavi.

Mediji su kontaktirali Mensona za komentar ali se on nije oglašavao.

Evan i Merlin, između kojih je razlika 19 godina,  počeli su da se zabavljaju 2007. godine, nakon što je glumica okončala brak sa glumcem Džejmi Belom.

Još 2009. godine, pre nego što su se rastali, Merlin je citirao Spina govoreći o Rejčel:

- Svakodnevno sanjarim o tome kako ću joj slomiti lobanju čekićem - rekao je on svojevremeno.

Autor: O. B.

#Merlin Menson