AKTUELNO

Prvobitni plan je bio da u lokal dođe samo sedmoro ljudi, ali se do 21 čas pojavilo njih dvadesetak.

Tim britanske pop pevačice, rođene u Prištini, Rite Sahatčiju Ore (30) ponudio je 5.000 funti (oko 5.600 evra) menadžeru restorana "Kasa Kruz" u Londonu, da prekrši pravila drugog zaključavanja zbog pandemije koronavirusa, za njen rođendan 28. novembra, saopštila je policija.

Foto: Twitter.com/RitaOra

Takođe su tražili da se sigurnosne kamere isključe, kako gosti na Ritinoj rođendanskoj zabavi ne bi bili snimljeni.

Ponudili su mi 5.000 funti da prekršim kovid pravila i organizujem ilegalnu zabavu, ali mi nisu isplatili novac - rekao je policiji menadžer restorana Skoti Batarai, koji je, u međuvremenu, dobio otkaz.

Foto: Twitter.com/RitaOra

Prvobitni plan je bio da u lokal dođe samo sedmoro ljudi, ali se do 21 čas pojavilo njih dvadesetak.

Prema policijskom izveštaju, pevačicino obezbeđenje nije želelo da zvanice budu snimljene, pa je menadžer restorana u vremenskom periodu od 18.00 do 18.30, isključio sigurnosne kamere. Svi snimci sa hard diska sigurnosnih kamera restorana, izbrisani su dva dana kasnije. Podsetimo, dok su Britanci sedeli zaključani u svojim domovima, Rita se zabavljala u restoranu.

Foto: Instagram.com

Poludeli su kada su saznali da je žurku prekinula policijska racija. Nakon osuda i kritika da je njeno ponašanje bilo neodgovorno i pogrešno, posramljena Rita se izvinila na društvenim mrežama, ali ju je razotkrio menadžer restorana. Pevačica se još nije izjasnila o novim detaljima ovog slučaja.

Autor: M.M.

#Rita Ora