AKTUELNO

Šesti put stala na ludi kamen!

Glumica Pamela Anderson krajem prošle godine udala se za svog telohranitelja Dana Hajhursta. Dan je pre nje ljubio Keri (42), koja nema reči hvale za njegovu novu ljubav.

Foto: Tanjug AP

Dan je počeo raditi za Pamelu na jesen 2019. i tada ju je, govori Keri, ismejavao zbog lude prirode i zahteva. No sve se promenilo u martu prošle godine kada je Dan počeo sve više vremena provoditi s Pamelom.

Keri je Pamelu nazvala 'razaračicom domova'. Pamela joj je, kako tvrdi, preotela dečka, s kojim je živela pet godina i ima dvoje dece.

Ovo nije ljubavna priča nastala u karantinu, to je sve fasada. Tužno je što ovo ljudi slave i bodre, kada je sve počelo obmanom, poricanjem i životnim porazima za sve uključene ljude - rekla je Keri.

Keri ističe kako su ona i Dan sve radili zajedno. Išli su na porodične odmore i skupa radili na mnogim projektima.

Ostajao je kod nje u kući i nije dolazio doma. Ja sam se brinula za decu. U početku je sve negirao, ali kada sam se suočila s njim i pitala ga spava li s Pamelom, rekao mi je da jedino što može reći je da je prešao granicu -ispričala je Keri.

Dan je zatim uzeo slobodnog vremena da razmisli o životu.

Pamela se udala za Dana na tajnoj, privatnoj ceremoniji. To joj je šesti brak.  Za strane medije rekla je da se nalazi u rukama čoveka koji je voli.

Autor: M.M.

#Pamela Anderson