AKTUELNO

Razočarala ili oduševila?!

Pevačica i glumica Dženifer Lopez (51) uživa na plaži, a paparaci su je u "ulovili" u kako se opušta u provokativnom tanga kupaćem kostimu. Dženifer je na sebi imala jednodelini crni kupaći koji je istakao njenu figuru, a kada je okrenula leđa prizor njene dobro oblikovane guze raspametio je sve.

Poznato je da Dženifer redovno trenira i da vodi računa o svom izgledu, a njeno telo očigledno prikosi godinama, jer izgleda neverovatno. Svaki mišič je na svom mestu, a od pogleda na njenu guzu mnogim muškarcima nije lako.

Njen verenik Aleksa Rodrigez, kao i blizanci Emi i Maksimilian, koje ima iz braka sa Markom Entonijem, nisu bili sa njim, a pevačica je očigldo želela neko vreme za sebe, da se sama provede na plaži.

Podsetimo, Dženifer je zbog pandemije korona virusa drugi put odložila venčanje sa Aleksom, a tom prilikom pevačica je priznala da je njoj i njenom vereniku otkazivanje venčanja zapravo dalo priliku da bolje razmisle o tome šta oboje žele u budućnosti.

- Shvatili smo da nema razloga za žurbu. Trebali smo se venčati u avgustu u Italiji, to smo sve detaljno isplanirali. No, zbog svega što se izdogađalo odložili smo svadbu. Italija je tada bila najgore mesto na svetu. Bilo mi je sve razočaravajuće - rekla je Dženifer ranije u emisiji kod Endija Koena.

- Stvari će se dogoditi kada bude suđeno, ali onda pomisliš: "Želimo li mi to uopšte"? Okolnosti su nam dale priliku da zastanemo i razmislimo o tome - rekla je tada Džej Lo.

Autor: M.K.

#Dženifer Lopez | Jennifer Lopez