AKTUELNO

Ogromna transformacija!

Malo ko se ne seća prelepe, nežne i voljene Kristl Karington iz kultne serije "Dinastija" koju je tumačila plavokosa glumica Linda Evans (78). Ova serija je ovoj dami donela neverovatnu slavu, ali i pet nominacija, te jedan osvojen Zlatni globus.

Linda je zbog ove uloge postala jedna od najvećih ikona pop kulture osamdesetih, zajedno sa koleginicom Džoan Kolin, a i dan danas, gotovo četiri decenije od početka snimanja serije, niko ne zaboravlja dobru i vernu Kristl!

Evansova je tada važila za jednu od najlepših i najpoželjnijih žena sveta, sa ledenoplavim očima, platinasto plavom kosom i raskošnim stilom, a zanimljivo je da su je ovi epiteti pratili i godinama kasnije, kada je već pošteno ostarila.

Ona se posle "Dinastije" praktično povukla iz glume, a snimila je tek nekoliko malih i nezapaženih uloga. Upravo zbog toga retko se pojavljivala u javnosti, a u tim prilikama uvek je izgledala odlično!

Mediji su uglavnom tvrdili da je ova glumica lepo ostarila, te da i u poznim godinama pleni pažnju, ali sve se promenilo 2017. godine kada je u javnost iscureo snimak njenog hapšenja...

Linda, koja je godinama imala probleme sa zavisnošću od lekova protiv bolova, uhapšena je 2014. godine zbog prebrze vožnje pod dejstvom opijata, kada je na zadnjem sedištu njenog džipa pronađena gomila pilula.Tada je nastao i sporan snimak na kome ona nema ni gram šminke i pod vidnim je uticajem nekih supstanci , ali je vešto skrivan naredne tri godine.

U trenutku kada je procureo napravio je bum - pokazivao je sasvim drugačiju Lindu koju gotovo niko ne bi prepoznao!

No, za sve ovo postoji objašnjenje... Naime, glumica je godinama patila od neopisivih bolova u leđima, koji su bili toliki da je na momente pomišljala da oduzme sebi život. To ju je nateralo na neumerenu upotrebu medicinskih sredstava.

"Stvarno razumem zašto ljudi kažu: "Možda ne treba da živim", jer toliko je bolno biti živ, a niko nema odgovor. Ja sam rekla: "Mora da odgovor postoji. Ovo nije život" , opisala je Linda agoniju kroz koju je prolazila.

Foto: Printscreen YouTube

Pored tih fizičkih bolova, ona je godinama patila i od depresije, a kasnije se zbog terapija i agresivnog lečenja problema sa leđima suočila sa gubitkom kose, zbog čega je morala da nosi periku.

Inače, Linda je pretrpela udarce i na emotivnom planu - iza nje su dva razvoda. Prvi muž Džon Derek ju je ostavio zbog 30 godina mlađe ljubavnice, a razvela se i od drugog supruga Stena Hermana. Imala je i burnu jednogodišnju vezu sa muzičarem Janijem, koji ju je podsticao da se podvrgne estetskim operacijama.

No, čini se da je sreću pronašla u poznim godinama - već dugo se zabavlja sa čovekom čiji identitet nije želela da otkrije javnosti, a postoje glasine i da su se tajno venčali.

Autor: M.K.