AKTUELNO

Detalji kraha ljubavnog para.

Planetarno poznata rijaliti zvezda Kim Kardašijan i njen izabranik Kanje Vest su od 2014. godine u braku, a kao kruna njihove ljubavi su četvoro dece koje su dobili u svetoj zajednici. Važi za jedan od najmoćnijih i imućnijih parova u svetu šoubiznica, a kako se spekuliše, oni su navodno doneli odluku da okočnaju brak, prenose američki mediji.

Kim ima svoje poslove i projekte koji su joj važni, a Kanje svoje. Njihovi životi se ne preklapaju mnogo – ispričao je izvor za časopis “People”.

Foto: Beta AP/Chris Pizzello

Iako su oboje hteli da sakriju ovu informaciju, ona je dospela u medije, budući da se pročulo da je rijaliti zvezda angažovača advokaticu kako bi podelili zajedničku imovinu stečenu u braku. Menadžeri nisu hteli da se oglašavaju povodom ovih tvrdnji, tako da detalje o privatnim životima Kim i Vesta i dalje nisu poznati.

Ono što je zanimljivo jeste da Kardašijanka već nekoliko meseci unazad ne nosi venčanu burnu i živi sa decom, daleko od supruga, koji se preselio na račn u Vajomingu.

Foto: Tanjug AP/Charles Sykes

Kim i Kanje su tokom prošlog leta imali velike turbulencije u braku. Kako se tada pričalo, Vest je izneo tvrdnje da je njegove supruga želela da abortira njihovo dete, a potom je ona napisala otvoreno pismo javnosti i otkrila da Kanje pati od bipolarnog poremećaja, što je šokiralo sve.

– Kao što mnogi od vas znaju, Kanje ima bipolarni poremećaj. Svako ko boluje od ove bolesti ili se njegova voljena osoba pati, zna koliko je to bolno i komplikovano razumeti. Nikada nisam javno govorila kako se odrazilo na nas kod kuće jer ja veoma štitim našu decu i Kanje ima pravo na privatnost kada je u pitannju njegovo zdravlje. Ali danas se osećam kao bi trebalo da to komentarišem zbog stigme i zablude o mentalnom zdravlju. Oni koji razumeju mentalne poremećaje ili čak komplusivno ponašanje znaju da je porodica nemoćna ukoliko član nije maloletnik – napisala je Kardašijanka tada.

Autor: O. B.

#Kanje Omari Vest | Kanye Omari West

#Kim Kardašijan | Kim Kardashian