AKTUELNO

Nije joj lako.

Glumica Džesi Kejv koja je javnosti poznata po ulozi Lavender Braun u filmovima o Hari Poteru, otkrila je da je njena beba zaražena koronavirusom, zbog čega se nalazi u bolnici.

Foto: Instagram.com/jessiecave

Džesi je fotografije sina, kog je rodila krajem oktobra prošle godine, objavila na društvenim mrežama, a dečak je u bolničkom krevetu.

Moja jadna bebica je pozitivna na Covid-19. Dobro je, ali lekari su na oprezu. Ovaj virus je jako moćan i zarazan pa se nadam da se ljudi posebno brinu za sebe. Nisam htela da mojoj porodici ovako započne godina. Nisam želela da se vratim u bolnicu nakon toliko traumatičnog porođaja. Ništa nije pošlo po planu ove godine. Ni za koga. Bilo me strah roditi. Poželela bih sreću svima koji su postali roditelji - napisala je glumica.

Njenu objavu iz bolnice pogledajte OVDE.

Foto: Instagram.com/jessiecave

Džesi je pre samo nekoliko meseci otkrila da je bila silovana u ranim tinejdžerskim danima. Kako je ispričala, kada je imala samo 14 godina silovao ju je trener tenisa kome je slepo verovala. Rekla je i da je trenera zbog zbog gnusnog čina prijavila nadležnim organima, nakon čega je on uhapšen.

Autor: Pink.rs