AKTUELNO

Jedna od najboljih turskih drama na najgledanijoj komercijalnoj televiziji.

Nakon brojnih turskih serija koje su osvojile gledaoce širom regiona, publiku od subote 26. secmebra u 20 časova, svakog dana očekuje jedna od najboljih turskih drama – serija „Fatalna ljubav“, koja je snimana u 2020. godini.

Priča serije „Fatalna ljubav“ počinje sa Kevser, devojkom koja je odrasla u skromnom i siromašnom kraju, a kada se uda za bogatog sina porodice Kirimli, njen otac prekida svaki kontakt sa njom jer ne odobrava taj brak. Kada Kevser izgubi muža, shvatiće da je zarobljena sa petogodišnjim sinom Jusufom u hladnoj vili porodice Kirimli i da nema gde da pobegne. I dok se Kevser bori za svoje dete, dogodiće se tragedija i umreće u nesreći koja se dogodila pod čudnim okolnostima. Uplašena da Jusuf ne ostane potpuno sam u toj vili bez ljubavi, Kevser na samrti moli sestru Seher da dođe u vilu i brine se o Jusufu. Iako se dugo borila sa sobom i sa svojim sumnjama, Seher odlučuje da po svaku cenu zaštiti Jusufa, sestrin amanet, te napušta svoju kuću i useljuje se u dom porodice Kirimli.

Foto: Promo

Seher će ubrzo shvatiti da je Jusuf u toj vili dobro zaštićen, ali da mu fali empatije, posebno od strica Jamana, koji je moćan, težak biznismen, koji je nesposoban da voli zbog traumatičnog detinjstva. Jaman oseća nešto samo prema Jusufu, iako to baš ne ume da pokaže. Kada se Seher, prelepa i hrabra žena, useli u njegovu kuću, dve porodice kojima krajnji cilj osveta će dolaziti u sukobe. Jaman i Seher će se često suočiti sa konfliktima, ali će nesporno u njihovim srcima početi da se rađa ljubav. Jaman će početi da se otvara pred Seher i naći će snagu da se suoči sa prošlošću.

Foto: Promo

Ulogu Seher dobila je Sila Turkoglu koju je publika zavolela u ulozi Sune u seriji „Zakletva”, Jamana igra markantni turski glumac Halil Ibrahim Džejhan, dok ćete u ulozi malenog Jusufa gledati Berata Rutgara Ozkana. Kroz seriju „Fatalna ljubav” videćete još neka poznata lica – Omera Geču koga ste gledali u seriji „Miris proleća”, Alija Čakalgoza iz serije „Zehra”, Volkana Jildrima iz „Njena sudbina”, kao i Gulderen Guler, Tolgu Pančaroglua, Gulaz Ozdem i mnoge druge.

Režiju potpisuju Taner Tunč i Ajhan Ozen, koja je režirala serije „Zakletva“ i „Sever jug“, a glavni scenarista serije „Fatalna ljubav“ je Bašak Jazi Odasi.

Ne propustite neverovantu priču koju ćete pratiti bez daha, o dve zaraćene porodice kojima je glavni cilj osveta – serija “Fatalna ljubav” očekuje vas na programu TV Pink od subote 26. decembra u 20 časova!

Autor: M.Đ.

#Fatalna ljubav

#Nova turska serija

#RTV Pink

#Televizija Pink

#Turska serija

#serija