AKTUELNO

Progovorila!

Svetska glumica Kim Katral, koja je najveću slavu stekla u seriji "Seks i grad" gde je igrala lik Samante, rešila je javno da prizna i kada je odlučila da neće rađati decu. Inače, Kim je rođena u Velikoj Britaniji, detinjstvo je provela u Kanadi, a ima i tamošnje državljanstvo.

Foto: Instagram.com/kimcattrall

Kim se tri puta udavala, a sva tri braka su joj propala. Sa svojim partnerima nije imala decu, zbog čega se nikada nije ostvarila u ulozi majke. Tu odluku donela je u 41. godini kada je, kako je istakla, shvatila da ne može da radi 19 sati i da ima decu.

To je bilo 1998. Morala bih postati neka vrsta naučnog eksperimenta. Moj partner i ja morali bismo imati odnos tačno u određeno vreme. Jednostavno to nije bilo moguće, a da ostanem emotivno i fizički zdrava, i da uz to još radim po 19 sati - rekla je Kim i dodala:

Foto: Instagram.com/kimcattrall

Imala sam 41 godinu i shvatila sam da moram doneti odluku. A ja obožavam da radim i posao je bio put moje samostalnost, slobode i obrazovanja. Razmišljala sam o tome u 40- oj, kad su se uloge prepolovile jer više nisam bila mlada. Uloge kakve sam ranije igrala date su mlađim ženama. Takvo je bilo stanje u industriji i u velikoj meri još uvek je tako - priča glumica.

Autor: S. K.