AKTUELNO

Zaražena je bila i njegova supruga.

Čuvenom glumcu Hju Grantu još na početku pandemije koronavirusa, stigao je pozitivan test na ovaj rezultat. Tada je krenula njegova borba s aktuelnim virusom, a on je ovoga puta rešio da otkrije i kakve je simptome imao tokom tog perioda.

Ono što je prvo primetio bilo je prekomerno znojenje, a zatim je počeo i teško da diše. Posle toga, izgubio je i čulo mirisa, što mu je posebno teško palo. Glumac je priznao i da je tada čak mirisao smeće, kako bi proverio da li ima ovo čulo.

Foto: Tanjug AP/Joel C Ryan/Invision/AP

Imao sam osećaj da su mi oči tri puta veće, kasnije sam počeo i da dišem teško, kao da mi je na grudima sedeo glomazni čovek. Svaki cvet sam mirisao, zavirivao sam u kantu za otpatke… Hteo sam da pomirišem svakog čoveka koji bi prošao pored mene. Kada sam se tog prvog dana po gubitku čula mirisa vratio kući, ženin parfem sam naprskao na lice i nisam osetio ništa – izjavio je Grant.

Koronavirusom bila je zaražena i njegova žena Ana Eberstajn koja je imala gotovo iste simptome kao i njen suprug. Nakon što su pobedili ovaj virus i počeli da se osećaju dobro, bračni par je uživao u odmoru u Veneciji.

Autor: Pink.rs

#Hju Grant