AKTUELNO

Zbog ovoga su se udaljili.

Popularna svetska pevačica Dženifer Lopez planirala je ove godine da stane na ludi kamen sa svojim verenikom Aleksom Rodrigezom, ali na kraju to nije bilo moguće zbog situacije sa koronavirusom. Ipak, isplivali su detalji iz predbračnog ugovora koji njen izabranik još uvek nije potpisao.

Foto: Instagram.com/arod Verified

Strani mediji navode i da je upravo ovaj dokument jedan od razloga zbog čega je venčanje odloženo, a navodi se i da su nastali problemi između njih dvoje.

Foto: Tanjug AP

Pevačica je čak spremna i da prekine vezu sa 6 godina mlađim partnerom, ukoliko on ne potpiše taj ugovor.

Predbračni ugovor ih je udaljio i sada se često svađaju. Ako Aleks odbije da ga potpiše, Dženifer je spremna da ga ostavi. Oboje su navikli na veze sa manje poznatim i manje bogatim osobama i očekuju da druga strana pristane na sve njihove zahteve – otkrio je izvor blizak paru.

Dženifer je, prema rečima neimenovanog izvora, posebno bitan deo koji se tiče neverstva.

Dženifer tera Aleksa da potpiše „klauzulu o neverstvu”. U slučaju da je prevari, prema ovoj stavki ugovora, dužan je da joj plati čak 250 miliona dolara. Sa druge strane, njegovi advokati savetuju ga da se bori da se ugovor izmeni, pa su odnosi između njih dvoje veoma napeti u poslednje vreme – zaključio je izvor.

Foto: Foter/Walt Disney Television on Foter.com / CC BY-ND

Autor: Pink.rs

#Aleks Rodrigez

#Dženifer Lopez | Jennifer Lopez