AKTUELNO

Potrudili su se!

Sinoć se u svetu obeležavala Noć veštica, ali i kod nas je bilo slavlja ovim povodom. I poznate ličnosti odlučile su da se maskiraju, pa je tako pobednica prve sezone rijaliti programa "Zadruga" pevačica Kija Kockar odlučila da bude Šakira.

Kija je na društvenim mrežama podelila i nekoliko fotografija i snimaka, a to nikoga nije ostavilo ravnodušnim. Na jednom od snimaka Kija je zamešala zadnjicom, a bilo je i nekoliko provokativnih fotografija.

View this post on Instagram

#hipsdontlie #halloween #shakira

A post shared by KIJA KOCKAR (@kijakockar) on

Pevačica Maja Berović takođe je odlučila da se maskira za Noć veštica. Ona je ovim povodom koristila svoju šminku kojom je nacrtala oči na čelu, a u opisu je poručila: "Daj mi zlo, jer od dobrog baš kao da mi je zlo". Majinu objavu pogledajte ovde.

Pevač Danijel Alibabić Noć veštica proveo je u rodnoj Crnoj Gori, preciznije u Tivtu. On je na Instagramu objavio i kako izgleda sa maskom za ovu noć. Tako je preko svog lica naslikao vilicu i zube, a promenio je i boju očiju.

U popularni filmski lik Grdane, odlučile su da se maskiraju pevačice Ivana Stamenković Sindi i Goga Sekulić. Ovim maskama njih dve izazvale su veliko interesovanje od strane svojih pratilaca koji su im poručili da su uvek inovativne.

Foto: Instagram.com/ivana_stamenkovic_sindi_ika

View this post on Instagram

👻🎃

A post shared by Goga Sekulic (@sekulicgoga) on

U maskembalu povodom Noći veštica odlučila je da učestvuje i pevačica Jana Todorović. Ona je objavila fotografiju s prijateljem na kojoj je imala crni šešir preko glave i šminku oko očiju u crveno-crnom tonalitetu.

View this post on Instagram

🙈 Halloween 🙈 @vuksanbilanovicmusic

A post shared by Dragana Todorovic (@janavip2011) on

Glumica Marija Karan obavestila je svoje pratioce na društvenim mrežama juče da nije pozitivna na koronavirus, a zatim je te večeri odlučila da izađe u grad i obeleži Noć veštica.

Marija je na Instagramu objavila i selfi, pa su pratioci imali priliku da vide kako ona izgleda u plavom kostimu.

View this post on Instagram

💙 Halloween

A post shared by Maria Karan (@marakaran) on

Neko ko je skrenuo veliku pažnju na sebe zbog svoje maske je i Zorana Jovanović Zoranah. Ona je odlučila da slika po svom licu, pa je tako usta prekrila crnom bojom koja se razlivala po njenom telu.

Foto: Instagram.com/zorannah

I svetske zvezde su prošle noći zablistake u maskama. Tako je glumica Hale Beri stavila šarene kristakle i oblike po svom licu, dok joj je oko očiju bila crna bola. Iza nje je stajao klovn.

View this post on Instagram

Clown on people !  Happy Halloween! 🎃🕸💀

A post shared by Halle Berry (@halleberry) on

Porodica Kardašijan nije mirovala za Noć veštica. Tako je Kim objavila video-snimke i fotografije na kojima se vidi da ulaze u ogromnog pauka, prolaze kroz tunel, a onda poziraju sa maskama u jednom od tunela.

Foto: Instagram.com/kimkardashian

Foto: Instagram.com/kimkardashian

Autor: S. K.

#Noć veštica