AKTUELNO

Pljušte čestitke!

Pevačica Gven Stefani (51) verila se sa pevačem Blejkom Šeltonom (44), sa kojim je u vezi od 2015. godine. Gven je srećne vesti podelila na svom Instagram profilu romantičnom fotografijom na kojoj ljubi svog verenika i pokazuje ruku na kojoj je dijamantski verenički prsten.

Pevačica je uz fotografiju napisala: "Da, molim" i dodala emotikon prstena, a ispod objave u komentarima nizale su se čestitike zaljubljenom i srećnom paru.

Foto: Instagram.com/gwenstefani

Poput Gven, i Blejk je objavio da je veren i uz istu fotografiju, koju je objavila pevačica, napisao: "Gven, hala što si spasila moju 2020. godinu i ostatak života. Volim te. Čuo sam "da".

Inače, Gven i Blejk prvo su živeli zajedno sa njeno troje dece na njegovom ranču u Oklahomi, a ovog meseca svi su se preselili u novi dom u Los Anđelesu, koji navodno vredi 13 miliona dolara.

Foto: Instagram.com/gwenstefani

Podsetimo, Gven je bila u braku sa rokerom Gavinom Rosdejlom od 2002. do 2015, godine, sa kojim ima sinove Kingstona (14), Zumu (12) i Apolona (6). Kao razlog razvoda su navedene "nepomirljive razlike", ali pravi razlog bilo je njegovo višegodišnje varanje s dadiljom njihove dece Mindi Man.

Ta afera trajala je duže od tri godine, a otkrila ju je druga dadilja koja je na ajpedu pronašla eksplicitne poruke i fotografije jer je uređaj bio povezan s Gavinovim mobilnim telefonom. Roker s aferom nije prestao ni dok je Gven nosila nihovo treće dete, a navodno mu dadilja nije bila jedina ljubavnica.

Autor: M.K.

#Gven Stefani