AKTUELNO

On je i dalje velika zvezda u Meksiku!

Glumac Eduardo Santamarina opčinio je čitav region ulogom Alehandra u čuvenoj seriji "Rubi". Glavnu junakinju po kojoj serija i nosi ime igrala je prelepa glumica Barbara Mori sa kojom on ima najviše zajedničkih scena. Zaplet ove hit serije bio je nešto što publika na ovim prostorima do tada nije imala prilike da vidi, te i ne čudi popularnost koju je munjevitom brzinom stekla.

Foto: Printscreen YouTube/ Dayana Cristina

Ljubavna priča na relaciji Rubi - Alehandro slika je tragičnog epiloga, na koji nismo navikli kada su latinoameričke sapunice u pitanju.

Naime, čuvena zlobnica Rubi bila je zaljubljena u zgodnog doktora Alehandra, koji je imao jednu manu - bio je siromašan, a to je bila glavna prepreka njihovoj ljubavi, jer je Rubi ipak više volela novac.

View this post on Instagram

Los q faltaban🤣🤣🤣💯😎

A post shared by Eduardo Santamarina (@eduardosantamarinamx) on

Osim Rubi, Eduardo je glumio i mladog slikara u kojeg se zaljubila Marisol u istoimenoj hit seriji.

On je i dalje velika zvezda u Meksiku. Snima filmove i serije. Njegovo venčanje 2009. godine je izazvalo veliki interes. Pogotovo jer se venčao sa koleginicom Majrin Viljanuevom, takođe zvezdom sapunica. Imaju ćerkicu Huliju. Iako ima 52 godine, Eduardo i dalje izgleda veoma šarmantno i izazovno. 

View this post on Instagram

Los Quiero... Felices Fiestas❤️❤️💯🕺🕺🙏

A post shared by Eduardo Santamarina (@eduardosantamarinamx) on

Autor: M.K.

#rubi