AKTUELNO

Nije se nadao da će biti odbijen...

Četrdesetpetogodišnji Argentinac Sebastijan Rulji ostvario je zapažene uspehe rolama u popularnim telenovelama, a najveću popularnost širom sveta, pa tako i na našim prostorima, stekao je 2004. godine u čuvenoj seriji "Rubi", u kojoj mu je poverena glavna muška uloga.

Zbog svog fizičkog izgleda brzo je postao jedan od najpoželjnijih muškaraca na planeti kojem osim žena ne mogu da odole ni muškarci, u prilog čemu ide i skandal o kojem su nedavno brujali meksički mediji. Naime, kako je bilo objavljeno na stranicama žute štampe, u Sebastijana je ludo zaljubljen bio tridesetjednogodišnjji kolega Danilo Karera, koji mu se čak i udvarao tokom jednog zajedničkog poslovnog projekta. Za Danila, inače, duže vreme kruže priče da je biseksualne orjentacije, a jedan njihov kolega, koji je insistirao na tome da ostane anoniman, ispričao je za medije da je Danilo otvoreno priznao Sebastijanu da mu se sviđa. Tada mu je Rulji objasnio da nikada ne bi mogao da bude s muškarcem, zbog čega je Danilo postao očajan i pribegao isto takvim potezima. Sve se odigralo tokom snimanja jedne serije, na kojoj su obojica bili angažovani.

View this post on Instagram

Hola, soy Mateo! 🤙🏼 . @quererlotodo

A post shared by Danilo Carrera (@danilocarrerah) on

Jednom je popio dva, tri piva i pre snimanja je Sebastijana počeo da dira po međunožju i pokušao je da zavuče ruku u njegove pantalone. Zamalo je došlo do fizičkog obračuna jer se Sebastijan razbesneo - rekao je izvor.

Inače, Danilo je danas u vezi sa glumicom Mišel Renaud, pre koje je bio u braku s glumicom i TV voditeljkom Secilijom Galianom, sa kojom ima sina Santijaga.

Autor: D.T.

#Sebastijan Ruli