AKTUELNO

Na ovu njenu objavu niko nije ostao imun!

Nova devojka Breda Pita, Nikol Poturalski (27) objavila je novu fotografiju na društvenoj mreži Instagram i oduševila svoje pratioce, a o njenoj sličnosti sa koleginicom Irinom Šajk fanovi ne prestaju da pričaju.

Foto: Tanjug AP/Chris Pizzello

Naime, lepa manekenka je objavila seksi fotografiju u plavoj haljini, kojom je razbudila maštu mnogih muškaraca i nije ni čudo što je za oko zapala baš najvećem holivudskom šmekeru. Nikol se trenutno nalazi u Berlinu, nakon što se nedavno vratila sa nedelje mode u Milanu, gde je radila reviju.

Sada je manekenka u prvi plan istakla svoju mršavu figuru i prelepe plave oči, a mnogi je i dalje upoređuju s koleginicom Irinom Šajk. Fanovi kažu da njih dve  "izgledaju kao bliznakinje". Nikol i Irina imaju sličan oblik glave, skoro isti nos i identične usne. Boja i oblik očiju su im skoro iste - plave, a obe su prirodne brinete. Takođe, obe devojke su visoke 178cm i imaju sličnu građu tela.

View this post on Instagram

🐥🐥

A post shared by Nico (@nico.potur) on

Nikol je nedavno dospela u medije širom sveta kada je uslikana na aerodromu u Francuskoj sa Bredom Pitom, sa kojim je išla na njegovo imanje na jugu zemlje, gde se on oženio Anđelinom Džoli (45) pre šest godina.

Veruje se da je glumac tada novu devojku odveo na "Château Miraval", imanje koje je 2011. godine za 67 miliona dolara kupio sa bivšom ženom. Od tada ona je glavna tema svih medija, a obožavatelji se samo takmiče u tome da dokažu da li više liči na Bredovu bivšu Anđelinu, kako se već pisalo, ili na lepoticu Irinu Šajk. Procenite sami!

View this post on Instagram

Live by the sun, Love by the moon

A post shared by Nico (@nico.potur) on

Autor: M.K.

#Bred Pit | Brad Pitt