AKTUELNO

Ona se definitivno ne plaši visine!

Američka pevačica Lejdi Gaga (34) pokazala je hrabrost ovog vikenda kada se popela na visoku stenu i svojom spretnošću oduševila pratioce na Instagramu. Naime, pevačica je dokazala da se ne plaši visine kada je krenula u avanturu slobodnog penjanja uz stenu i tom prilikom je dokazala koliko je hrabra.

Vlasnica hita "Rain On Me" je oduševila svoje pratioce na društvenoj mreži Instagram kada je objavila novu fotografiju, a na ovoj objavi je prikupila više od 1,6 miliona lajkova.

Fotografija je uslikana odozgo, a Gaga je ovom prilikom nosila sivi top i sportski šorts. Na glavi je imala plavi šlem, dok je na očima nosila crne naočare za sunce, a delovala je veoma uzbuđeno zbog novog poduhvata.

Podsetimo, slavna pevačica je nedavno opisala kako se osećala poslednjih meseci i kako joj je rad na albumu "Chromatica" pomogao da oblikuje stanje uma. Kako je istakla, nakon "Joanne" turneje koja se završila 2018. godine, prolazila je kroz užasne stvari.

- Znala sam se buditi svaki dan prisećajući se da sam Lejdi Gaga, a onda bih postala depresivna... Sedela bih napolju, satima pušila cigaretu za cigaretom i plakala - objasnila je Gaga.

View this post on Instagram

💪❤️

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on

Pevačica je odlučila da krene na psihoterapiju, koja joj je mnogo pomogla da spozna koren svojih problema.

- Na terapiji sam ljuštila sve slojeve luka. Kako dublje kopate, približavate se jezgru, a jezgro luka smrdi - opisala je Gaga na svoj način.

Istakla je da joj je nemerljivo pomogao rad na muzici, te da je posebno uživala dok je radila spot za singl "911".

Autor: M.K.

#Lejdi Gaga | Lady Gaga