AKTUELNO

Šuška se da su rešili nesuglasice i odlučili da pokušaju još jednom.

Omiljeni turski glumački par, Burak Ozčivit i Fahrije Evdžen već neko vreme su na meti tračeva, te se neprestano spekuliše o njihovom razvodu. Ipak, sudeći po njihovim društvenim mrežama, njih dvoje su srećniji nego ikada. 

Burak Ozčivit i Fahrije Evdžen u aprilu prošle godine dobili su sina Karana, a kako turksi mediji pišu, upravo on je povod za raspad njihovog braka. Popularni par ima neslaganja, kada je vaspitanje sina u pitanju.

Oni su na svojim društvenim mrežama nastavio da objavljuje fotografije, na kojima deluju srećni, zadovoljni i zaljubljeni. Izvor blizak paru medijima otkrio da su rešili nesuglasice i odlučili da pokušaju još jednom.

View this post on Instagram

Kalbimm.. ❤️

A post shared by Fahriye Evcen Özçivit (@evcenf) on

- Žele sebi da pruže još jednu šansu, a ako ne uspeju, svako će poći svojim putem - rekao je izvor.

Sada, tamošnji mediji prenose radosne vesti – Burak Ozčivit i Fahrije Evdžen ponovo će postati roditelji! Kako pišu turski mediji, glumica je tek zakoračila u četvrti mesec, a popularni Bali beg bio je oduševljen srećnim vestima.

View this post on Instagram

Mutluluk.. 🙏🏻🎈😌

A post shared by Fahriye Evcen Özçivit (@evcenf) on

Burak je u medijima već nekoliko puta rekao da bi voleo da ima više od jednog deteta, a posebno bi ga obradovalo da dobije ćerkicu.

- Silno želi da dobije devojčicu koja će biti njegova mala princeza. No, naravno, najbitnije mu je da je beba zdrava i da sve bude u redu - kaže izvor. 

Međutim, par se još uvek nije oglasio povodom ove radosne vesti. Kako i priče o razvodu demantuju samo svojim fotografijama, ostaje nam samo da pomno pratimo njihove “Instagram” profile i sačekamo zvaničnu potvrdu srećnih vesti.

Autor: M.K.

#Burak Ozčivit