AKTUELNO

Milioni samo pršte!

Džastin Biber (26) i Hejli Boldvin (23) proslavili su nedavno drugu godišnjicu braka, a popularni pevač prisetio se romantičnog momenta sa medenog meseca. Pevač je očigledno i dalje pod utiskom medenog meseca, pa je objavio njihovu zajedničku sliku sa doka, na kojoj pod vedrim nebom ljubi Hejli u šarenom duksu i kupaćem.

U subotu je slavni par objavio fotke iz Los Anđelesa, gde su uživali u romantičnoj večeri i bili u nešto elegantnijoj kombinaciji. Budući da redovno objavljuju slike iz privatnog života, učinili su to i ovaj put, a slika sa medenog meseca do sada je prikupila preko pet miliona lajkova.

View this post on Instagram

My ❤️ 📷: @490tx

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

Pevač i manekenka bili su dugo prijatelji pre nego što su počeli da se zabavljaju 2016. godine. Raskinuli su kasnije, ali su ponovo uplovili u romansu 2018. godine.

Venčali su se u Njujorku 13. septembra 2018. godine, a kasnije su imali tradicionalnu svadbenu ceremoniju u Južnoj Karolini, 30. septembra. Od kada su potvrdili da su ponovo u ljubavi, vrlo otvoreno su govorili o tome kako su srećni u vezi i tome šta sve je sve potrebno za srećan brak.

Autor: M.K.

#Džastin Biber | Justin Bieber