AKTUELNO

Ruski makro Pjotr Listerman, vlasnik jedne VIP agencije za spajanje parova, šokirao je svet izjavom da Kristijano Ronaldo voli mlade muškarce, i da je veza sa ruskom manekenkom Irinom Šajk bio samo običan paravan.

Listerman, međutim, nije prvi koji je javno progovorio o ovoj temi.

Govorkanja da je Kristijano Ronaldo gej počela su posle objavljivanja zajedničke fotografije s muzičkom zvezdom Rijanom pre sedam godina, nakon njenog koncerta u Madridu. Mediji su tada počeli da pišu da su njih dvoje u vezi, a Rijana je odgovorom šokirala:

- Imam mnogo gej prijatelja i podržavam ih na sve moguće načine.

Francuski voditelj Danijel Riolo pre pet godina je objavio senzacionalnu vest da je Portugalac u vezu sa marokanskim kik-bokserom Badrom Harijem, s kojim često ide na avanturistička putovanja po svetu.Ta priča se pojavila na jednoj francuskoj televiziji u emisiji "Ne diraj u sport" poznatog voditelja Danijela Riola, a onda ju je preneo engleski San i brojni tabloidi širom Evrope.

Navodno, Kristijano Ronaldo je bio toliko zaljubljen u mišićavog Marokanca da je posle treninga privatnim avionom odlazio iz Madrida, gde je tada nastupao za Real, u Maroko kako bi ga video i bio s njim.

Foto: Tanjug AP/Luca Bruno

Čelnici "kraljevskog kluba" saznali su za Ronaldov hir i bili zabrinuti kako će njegov život van terena uticati na fudbalsku karijeru, posebno što je priča postala poznata u javnosti.

- Ronaldo i Badr nisu samo prijatelji. Oni su više od toga. Ronaldo tri-četiri puta ide privatnim avionom u Maroko kako bi se pomazio sa svojim drugarom - rekao je tada voditelj Riolo u svom šou-programu.

Priče o vezi Marokanac je dodatno podgrejao zajedničkim fotografijama s letovanja i posebno je apostrofirao onu na kojoj u naručju drži preplanulog Portugalca. Ispod te fotke u svojoj emisiji je napisao:

- Upravo venčani!

Riolo je tvrdio da su ljubavne veze Ronalda sa seksepilnim ženama samo maska, odnosno da su izlasci s Irinom Šajk, Alesijom Tedeski, Majom Darving, Nurijom Bermudez, Leticijom Filipi i ostalim lepoticama bili samo farsa za široke mase i dobar trik njegovog marketing tima.

#Kristijano Ronaldo | Christiano Ronaldo