AKTUELNO

Nije sve tako sjajno.

Jedna od najpopularnijih pevačica svih vremena Maraja Keri nedavno je objavila svoje memore i u njima otkrila mnoge šokantne detalje iz svog života za koje mnogi nisu znali.

Ona je otrkila da su se njen brat Morgan i otac Alfred često svađali, te da se često dešavalo da jedan od njih dvojice napravi rupu u zidu pesnicom ili da pobacaju stvari po kući.

Kada je imala samo šest godina tražila je zaštitu od komšinice jer je njen otac napao njenu majku, a reagovala je i policija.

Pevačica je "prozvala" i sestru Alison za koju smatra da ju je uvukla u rizične situacije. Spomenula je sestrinog dečka za kojeg je Maraja, kaže, tek kasnije shvatila da je makro. Tvrdi da ju je, kad joj je bilo samo 12 godina, pokušao zavesti tako što ju je odveo u bioskop gde je odmah stavio ruku oko nje. Šokirala se kad je shvatila da nosi pištolj pa je pobegla iz sale.

Pevačica se 1993. udala za Tomija Motolu (71) koji je bio izuzetno posesivan i ljubomoran. Kada je posle snimanja jedne pesme otišla na hamburger sa kolegama, Motola je "poludeo" te je za njom poslao naoružane čuvare. Maraja se od svog supruga razvela godinu dana nakon tog incidenta.

Autor: R.L.

#Maraja Keri | Mariah Carey