AKTUELNO

Svi ih osuđuju!

Poznata glumica Naja Rivera, najpoznatija po ulozi Santane Lopez u seriji "Glee" nastradala je tokom leta, dok je bila na jezeru sa svojim četvorogodišnjim sinom. Podsetimo, njih dvoje su otišli na jezero, ušli u čamac koji su iznajmili, a kada se nisu vratili u naznačeno vreme, za njima je krenula potraga. Nedugo potom dečak je pronađen kako spava u čamcu sa prslukom za spasavanje na sebi, a od Naje nije bilo ni traga ni glasa. 

Foto: Tanjug AP/Chris Pizzello

Jedinica za spasavanje odmah je krenula u potragu, ali je sve to otežavala činjenica da je jezero prljavo i da u njema ima mnogo trave. Šerif je već tada izjavio da se pretpostavlja da se Naja utopila tako što se verovatno upetljala u nešto što se nalazi u jezeru, te da joj nije bilo spasa. Ipak, porodica i prijatelji u to nisu želeli da veruju, već su se do poslednjeg trenutka nadali da će se pojaviti živa. Nažalost, nakon šest dana potrage, njeno telo je pronađeno kako pluta na severoistočnom delu jezera.

Šerif koji je vodio potragu za Najom izneo je u javnost informaciju da je sin glumice gledao svoju majku kako se utapa. Kako je mali Džosi ispričao, njegova majka i on su plivali u jezeru, ona ga je u jednom trenutku vratila u čamac, a kada se okrenuo, video je da nestaje ispod površine vode.

Foto: Tanjug AP/Ringo H.W. Chiu

O dečaku je odmah brigu preuzeo njegov otac Rajan Dorsi. Podsetimo, Rajan i Naja imali turbulentan brak, čak ju je prijavio i za nasilje u porodici, a kako se sada navodi, on je otpočeo zajednički život sa njenom rođenom sestrom!

Naime, Nikajla Rivera i Rajan su odlučili da počnu da žive zajedno kako bi se brinuli o Džosiju. Nedavno su se uselili u iznajmljenu kuću koja ima tri spavaće sobe, gde se brinu o Džosiju koji je prošle nedelje napunio pet godina, a imaju i pomoć Rajanovih roditelja. Par provodi svaki slobodan trenutka zajedno i ne izlaze iz kuće jedno bez drugog.

Kako je Nikajla izjavila na svom Instagram profilu u okviru storija, nju ne interesuje šta će drugi da misle, jer je ovo vreme kada joj je najbitnije da njen sestrić bude zbrinut, a sve je ovo došlo nakon što su ih paparaci uslikali zajedno, dok su opušteno šetali, a Rajan je čak bio bez majice u tom trenutku.

Autor: Nemanja Vujčić

#Naja Rivera