AKTUELNO

Uvek je bila borac...

Glumica Šenon Doerti (49) verovala je da pobedila karcinom dojke koji joj je dijagnostikovan pre pet godina, ali joj se vratio u februaru ove godine, proširio na limfne čvorove i prešao u četvrti stadijum.

Kako se povukla iz javnosti, mnogi su se pitali kako je Šenon, a odgovor na to dao je sada njen kolega iz serije, Džejson Prisli.

- Šenon je borac i uvek je bila borac, i znam da će se nastaviti boriti koliko god može - kazao je Džejson koji je u seriji glumio njenog brata Brendona.

Osim Džejsona, američkim medijima izjavu je dao još jedan Šenonin prijatelj koji je želeo ostati anoniman, a njegova izjava je ražalostila brojne obožavatelje, te otkrila sasvim drugačiju sliku o zdravlju glumice.

- Nažalost, njeno je stanje toliko loše da mislim kako neće dočekati 2021. godinu. Ona umire! Teška srca ovo govorim, ali Šenon ne želi bežati od istine i zna šta je uskoro čeka - rekao je blizak izvor glumice.

Podsetimo, Šenon se krajem februara obratila pratiocima putem Instagrama i podelila lošu vest o povratku karcinoma.

Podsetimo, 2019. godine umro je glumac Luk Peri koji je tumačio Dilana, a Šenon je u seriji "Beverli Hils" bila njegova izabranica Brenda.

Autor: M.K.

#Šenon Doerti