AKTUELNO

Glumac više nema snage!

Turski zavodnik Burak Ozdživit (34) i njegova supruga, glumica Fahrije Evdžen, razvode se. Glumac poznat po ulozi bali-bega u seriji "Sulejman Veličanstveni" i Fahrije navodno ne mogu da pređu preko nesuglasica koje imaju nekoliko meseci unazad. Lepa glumica je nakon smrti oca, koji se borio sa rakom želuca, pala u depesiju, a glumac je preuzeo na sebe brigu o njihovom jednogodišnjem sinu Kanu.

Burak je navodno zamerio svojoj supruzi što nije želela da razgovara sa psihologom kako bi se što pre vratila na staro. Pre nekoliko dana, tokom odmora u vili u Bodrumu, par se žestoko posvađao, što su komšije čule i regovale kako bi ih pomirili.

Foto: Instagram.com/burakozcivit

Glumac više nema snage da se bori sa Fahrijinom depresijom i neslaganjem oko vaspitanja i brige o sinu, pa je tražio razvod. Međutim, njegova supruga želi da spase brak i spremna je da napravi pauzu u karijeri kako bi se posvetila porodici.

Inače, turski zavodnik je pre dve godine bio depresivan, a tada se nagađalo da njemu i lepoj glumici ne ide u braku. Međutim, kada im se rodio sin, izgledalo je kao da su problemi iza njih.

View this post on Instagram

❤️

A post shared by Burak Özçivit (@burakozcivit) on

- Osećam se depresivno. Treba mi odmor i svakako me u skorije vreme nećete videti da radim - rekao je tada Burak za turske medije.

Inače, varnice između Buraka i Fahrije sevnule su pre pet godina na snimanju serije "Ptica pevačica", verili su se na proslavi 32. rođendana turkog zavodnika 2016. godine, a venčali su se 29. juna 2017.

Autor: M.K.

#Burak Ozdzivit