AKTUELNO

Malo ko zna sve o njenom životu.

Sandra Bulok, jedna od najpoznatijih glumica današnice rođena je u Arlingtonu u Virdžiniji, a većinu detinjstva je provela u Nurembergu u Njemačkoj, zbog čega sada tečno priča nemački. U Nemačkoj su Sandru često zlostavljali u školi jer je nosila 'staromodnu odeću'. Kada je bila tinejdžerka, s majkom Helgom, operskom pevačicom koja je preminula u 58. godini, ocem Džonom koji je bio učitelj muzičkog, i mlađom sestrom, poslastičarkom Džezine preselila se u Vašington.

Tada nije mogla ni da zamisli da će uspeti u svojm planu i da će postati cenjena glumica. Bulokova je juče proslavila 56. rođendan, a ostala je normalna i prizemna kao malo koji glumci. Po završetku fakulteta preselila se u Njujork i započela svoju karijeru.

Foto: Fonet

Nakon što je u mladosti imala niz romansi i strastvenih veza, Sandra se udala za Džesija Džejmsa (51). Očito nije znala da se radi o velikom holivudskom preljubniku, koji je partnerke varao s više žena istovremeno. Često su se njeni obožavaocipitali zašto joj njeni prijatelji koji su bili u tim krugovima nisu rekli za njegovu sklonost varanja.

A da su joj i rekli, Sandra verojatno ne bi marila za to. Kao što nije ni kad se nakon četiri godine braka s Džesije borila za starateljstvo nad njegovim detetom iz prrethodnog braka s porno zvezdom Dženi Lindemulder. Nije joj bilo stalo do tuđeg mišljenja, a kad je dete pripalo njima, znala je da je učinila pravu stvar. 

View this post on Instagram

Black Lives Matter. #BLM ❤️

A post shared by Sandra Bullock (@sandra.bullock.official) on

2010. je nekoliko žena izjavilo da su spavale s Dejmsom dok je bio u braku sa Sandrom. To je bila kap koja je prelila čašu pa je glumica podnela papire za razvod uprkos tome što je Džejms govorio kako je bolestan, pa prijavio u kliniku za rehabilitaciju kako bi izlečio svoju zavistnost od seksa.

U međuvremenu, glumica je usvojila sina Luisa (10) i ćerku Lejlu (8), a od 2015. godine je u vezi s fotografom Brajnom Randalom (54) kog skriva od očiju javnosti. 

View this post on Instagram

❤️

A post shared by Sandra Bullock (@sandra.bullock.official) on

Autor: J.Đ.

#Sandra Bulok

#glumica