AKTUELNO

Morala je da se obrati javnosti.

Kim Kardašijan oglasila se na Instagramu nakon što je njen suprug Kanje Vest doživeo još jedan nervni slom, a svoje frustracije izneo u objavama na Tviteru. Kanje je naveo kako je pokušavao dve godine da se razvede od Kim, kao i da su ona i njena majka (a njegova tašta) pokušale da dođu u Vajoming sa dva doktora kako bi ga hospitalizovale, jer su "zabrinute za njegovo mentalno zdravlje". Tvitovi su bili obrisani ubrzo, kao i onaj koji je objavio 22. jula, a u kojem tvrdi da je "Majkl Džekson ubijen".

Sada se oglasila i Kim, koja je navela da nije lako živeti sa osobom koja ima bipolarni poremećaj, te zamolila za razumevanje i privatnost.

Foto: Tanjug AP/Evan Agostini/InvisionAP

- Kao što mnogi od vas znaju, Kanje ima bipolarni poremećaj. Svako ko ima ovo ili ima voljenu osobu koja ima, zna koliko je komplikovano i bolno razumeti to. Nikada nisam javno govorila o tome koliko je ovo uticalo na nas kod kuće, jer sam zaštitnički nastrojena ka svojoj deci i Kanjeovoj privatnosti kada se radi o njegovom zdravlju. Ali danas, osećam kao da treba da prokomentarišem...

Foto: Instagram.com

- Razumem da je Kanje predmet kritika zbog toga što je javna ličnost i njegovi postupci mogu da izazovu burne reakcije i emocije. On je sjajna, ali komplikovana osoba koja se nosi sa pritiskom, koja je iskusila bolni gubitak majke i mora da se suočava sa svime što nosi bipolarni poremećaj koji ima. Oni koji su bliski Kanjeu poznaju njegovo srce i razumeju da se njegove reči nekad ne slažu sa njegovim namerama.

- Život sa bipolarnim poremećajem nije ga sputao u ostvarenju njegovih snova i kreativnih ideja, bez obzira koliko veliki se oni činili. To je deo njegove genijalnosti...

Foto: Instagram.com

- Najljubaznije molim medije i javnost za privatnost i razumevanje, koji su nam potrebni da bismo prevazišli ovo. Hvala onima koji su iskazali zabrinutost za Kanjeovo zdravlje i onima koji nas razumeju. Sa ljubavlju, Kim Kardašijan Vest - napisala je u objavama na Instagramu.

Foto: Beta AP/Chris Pizzello

Autor: M.K.

#Kanje Vest

#Kim Kardašijan | Kim Kardashian