AKTUELNO

Ona je otkrila i šta joj je najviše nedostajalo u periodu koji je sada iza nje.

Supruga pevača Džona Ledženda, manekenka Krisi Tajgen, na društvenim je mrežama sa svojim pratiocima podelila je da želi da ukloni silikone iz grudi koje je stavila kad je imala 20-ak godina. Ona je to ubrzo i učinila, a kako Mirror piše njeni fanovi nisu verovali da je zaista otišla "pod nož".

Foto: Instagram.com

Takvim je glasinama je stala na put objavivši snimak na kom se vide ožiljci na grudima, a potom i fotografiju nastalu upravo na operacionom stolu.

Foto: Instagram.com

Nekoliko mojih prijatioca govori ljudima kako sam stvarno izvadila implantate, jer mi veruju. Ovo su ožiljci. Verujte mi - rekla je Krisi.

Manekenka se na operaciju odlučila zato što su joj silikoni smetali i nije mogla normalno da funkcioniše, a i rodila je dvoje dece, ćerku Lunu (4) i sina Milesa (2).

Dugo godina bili su sjajni i odradili su svoj posao, ali jednostavno sam shvatila da je vreme da ih sklonim. Jedva čekam konačno da mogu da zakopčam haljinu svog konfekcijskog broja, da spavam stomaku s potpunim komforom. Nema više velikih grudi! No ne brinite, biće sve dobro. I dalje ću imati si*e, ali biće to prava masna naslaga, što grudi i jesu - rekla je Krisi nakon operacije.

Foto: Instagram.com

Autor: Pink.rs

#Krisi Tajgen

#Manekenka

#Silikoni